Rallarvegen28.08.16 - kl.

utsikt
Wayback store arrangement i 2016 starter 28. august Vi samles på Oslo S tidlig søndag morgen. Toget tar oss og syklene til Haugastøl. Vi sykler derfra i kosefart til Finse. Finsehytta er en Turistforeningshytte med god standard og flott tre-retters middag. Vi overnatter i 6-manns rom.

Neste morgen titter vi på Rallarvegmuseet før turen går videre til Flåm. Vi starter på 1222 m.o.h. og klatrer opp til 1344 m.o.h. Turens høyeste punkt! Nå gjelder det å ha gode bremser…… Vi skal ned til havets overflate.

Turen avsluttes med en av verdens bratteste jernbanestrekninger. Flåmsbanen tar oss til Myrdal. Fra Myrdal er det en gang over Hardangervidda, men nå går mesteparten av turen i tunnel. Vi ankommer Oslo ca kl 23:00 mandag kveld.

På turen må du ha med deg:

Sykkel, hjelm, drikkeflaske og klær. Vi anbefaler å ha ulltøy innerst mot kroppen. Det kan være kaldt, selv på denne årstiden. Vi har opplevet temperaturer fra 0 – 25 grader. Varme klær, komplett skift, regntøy og en varm genser. Hansker eller votter er greit å ha. Vindtett jakke er en fordel. Bruk gjerne regnjakke om du ikke har annet. Vi sykler 2 dager i uka (se aktivitetskalender) frem til avreise. Deltakelse på minst 3 treningsturer i august kvalifiserer til deltakelse. Ta med matpakke hjemmefra som første måltid på søndag.

Turen egner seg for alle. Vi har god tid på veien og sykler i samlet flokk. Rallarvegen er sett på som Norges beste sykkeltur. Treningsturene avklarer om utstyret er godt nok, og gir oss den påminnelsen kroppen trenger om hvordan det er å sykle på 2 hjul. Under trening blir vi kjent med hverandre og er med på å skape et godt miljø. Viktig forutsetning for en vellykket tur!

Påmelding er bindende (vi forhåndsbetaler Finsehytta og NSB) Spørsmål/påmelding til Johan tlf 415 82 660 eller johan@wayback.no