Bostøtte og startlån19. mars 2015

Oslo Kommune har fått nye hjemmesider. Nå er det enklere å finne frem. Er du i et økonomisk uføre? Mye gjeld og problemer med å betale boliglånet? Eller når du ikke gjennom på det ordinære boligmarkedet? Her er nettsiden med informasjon om bostøtte og startlån. Bostøtte og startlån

Jussgruppe12. desember 2014

WayBack i Oslo har to frivillige juss studenter som ønsker å bistå medlemmer. De har stort engasjement og hjelper gjerne. Aisha og Shpresa er studenter og kan naturligvis ikke alt, men “det man ikke kan, kan man alltids finne ut av” Hva slags hjelp kan du få? Søknader til  jobb, skole, bolig og ulike støtteordninger Klager og…Les videre »

Musikktilbud13. november 2014

WayBack har eget musikktilbud for sine kvinnelige medlemmer. Vi har  musikkrom og to kyndige og trivelige damer som har ansvar for dette. Er du kvinne, har soningsbakgrunn, interesee for musikk og føler at du deler WayBack sine verdier ? Da er dette noe for deg! For påmelding og informasjon kan du kontakte: Bente Mari Mortensen…Les videre »

Mandagsmiddag8. november 2014

Hver mandag har vi åpent hus med middagservering for frivillige og medlemmer. Her har du sjansen til å bli bedre kjent med oss og høre litt om de forskjellige tilbudene våre. Vi som er ansatt på huset lager maten og det bor et lite kokketalent i noen av oss. Kom og bedøm selv! Det er…Les videre »

Daglig leder2. november 2014

Johan Lothe starter som daglig leder på vårt Oslo kontor fra 1. november 2014. Han har bakgrunn som frivillig gruppeleder i Oslo Røde Kors, Nettverk etter soning. Han har stort engasjement for de straffedømte. Johan har erfaring fra styrearbeid i Livet etter soning. Ved siden av ansvar for Oslo kontoret vil han også ha en…Les videre »

Erna på tur med WayBack22. mai 2013

Erna Solberg råkjørte ikke akkurat når hun deltok i WayBacks gocart-aktivitet 16. mai, og medlemmene tok pent hensyn til nybegynneren. Bare en liten dult i siden ble det! Erna satte av god tid til å møte medlemmer, frivillige og ansatte etterpå. Dette til tross for at Brann spilte 16. mai kamp i Bergen, 17. mai…Les videre »

Støtt Wayback14. mars 2013

Du kan hjelpe å gi løslatte en  sjanse til å komme tilbake til samfunet etter endt soning. Støtteforeningens kontonummer 5010 07 07400 gir oss mulighet til å hjelpe medmennesker.

Jobb kurerer kriminalitet4. januar 2013

Tre av fire nordmenn mener at faren for nye kriminelle handlinger vil reduseres dersom tidligere straffedømte får tilbud om jobb etter endt soning. Les mer http://www.ukeavisenledelse.no/nyheter/jobb-kurerer-kriminalitet/

Boklansering26. oktober 2012

Vi i WayBack Oslo vil gjerne få lov til å gratulere vår kjære Gitte med lanseringen av WayBack sin metodebok. Hun har jobbet hardt med denne og vi må si at; vi er kjempe stolt av henne! Boka ble lansert 23.10.12 her hos oss i Rosenhoffgata 14, med stor suksess. Det var godt å se…Les videre »

Kristin Bølgen Bronebakk til minne.21. mars 2012

Tidligere ekspedisjonssjef i Kriminalomsorgsavdelingen i Justisdepartementet (øverste leder for kriminalomsorgen) døde 8 mars i år etter kort tids sykdom. Vi i WayBack lært  å kjenne henne som et varmt og innkluderende medmenneske som det var lett å komme i kontakt med, og som var lydhør og hyggelig å snakke med.  Før hun døde ønsket hun,…Les videre »