Erna på tur med WayBack22. mai 2013

Erna Solberg råkjørte ikke akkurat når hun deltok i WayBacks gocart-aktivitet 16. mai, og medlemmene tok pent hensyn til nybegynneren. Bare en liten dult i siden ble det! Erna satte av god tid til å møte medlemmer, frivillige og ansatte etterpå. Dette til tross for at Brann spilte 16. mai kamp i Bergen, 17. mai…Les videre »

Støtt Wayback14. mars 2013

Du kan hjelpe å gi løslatte en  sjanse til å komme tilbake til samfunet etter endt soning. Støtteforeningens kontonummer 5010 07 07400 gir oss mulighet til å hjelpe medmennesker.

Jusgruppe18. januar 2013

WayBack i Oslo er så heldige at vi nå har fått to frivillige juss studenter som ønsker å bistå medlemmer. De vil være her fast fremover på Mandager fra kl 15:00 til kl 19:00. Aisha og Shpresa er andre års studenter og kan naturligvis ikke alt, men “det man ikke kan, kan man alltids finne…Les videre »

Jobb kurerer kriminalitet4. januar 2013

Tre av fire nordmenn mener at faren for nye kriminelle handlinger vil reduseres dersom tidligere straffedømte får tilbud om jobb etter endt soning. Les mer http://www.ukeavisenledelse.no/nyheter/jobb-kurerer-kriminalitet/

Boklansering26. oktober 2012

Vi i WayBack Oslo vil gjerne få lov til å gratulere vår kjære Gitte med lanseringen av WayBack sin metodebok. Hun har jobbet hardt med denne og vi må si at; vi er kjempe stolt av henne! Boka ble lansert 23.10.12 her hos oss i Rosenhoffgata 14, med stor suksess. Det var godt å se…Les videre »

Kristin Bølgen Bronebakk til minne.21. mars 2012

Tidligere ekspedisjonssjef i Kriminalomsorgsavdelingen i Justisdepartementet (øverste leder for kriminalomsorgen) døde 8 mars i år etter kort tids sykdom. Vi i WayBack lært  å kjenne henne som et varmt og innkluderende medmenneske som det var lett å komme i kontakt med, og som var lydhør og hyggelig å snakke med.  Før hun døde ønsket hun,…Les videre »

WayBack fikk deler av overskuddet fra “Ærlig mat i Halden fengsel”23. februar 2012

WayBack fikk 50 000.- kroner fra overskuddet på salget av kokeboka Ærlig mat i Halden fengsel. se lenke www.haldenfengsel.no

Oslo-Paris 2012 WayBack og TV 220. februar 2012

Idrett MOT Rus

Hei! Idrett MOT Rus iverksetter aktiviteter for tidligere rusmisbrukere i Oslo. Idrett MOT Rus er et samarbeid mellom Civitan, RIO (Rusmisbrukernes Interesseorganisasjon) og Idrett. Vi er representert i alle landet største byer, og starter opp i Oslo denne våren i Furuset idrettshall to ganger i måneden. Ønsket vårt er å bidra til sosial tilnærming og…Les videre »

Terminliste 201231. januar 2012

“WayBack terminliste for 2012 i samarbeid med Hassel BIL, Krogsrud BIL og Kirkens Bymisjon, Fri, Drammen er et tilbud til innsatte på Hassel Fengsel  og Krogsrud, Fengsel  samt Kirkens Bymisjon, avdeling FRI ,Drammen. Alle med tilknytning til WayBack kan forøvrig  delta. Ønskes informasjon om det enkelte arrangement kan du kontakte Torgeir Stensrud, telefon 45619947 i…Les videre »