Aktivitets Kalender1. juli 2015

Statsministeren på besøk8. desember 2015

Ernas Solberg kastet glans på åpningen av våre ny lokaler. Hun imponerte stort med sitt engasjement, både for oss som jobber her såvel som våre medlemmer. I sin tale la hun vekt på viktigheten av vår erfaringskompetanse og at det offentlige aldri kan måle seg med det Wayback tilbyr. Hun tok seg god tid og…Les videre »

Julebord for våre medlemmer26. november 2015

Vårt tradisjonelle julebord går av stabelen 10. desember. Det inviteres til julemat for alle med fellessang og hygge. Vi starter kl 17:00 og holder på så lenge vi orker. Vanligvis har dette vært til mellom 20:00 og 21:00. For å sørge for at det er nok mat til alle er vi avhengige av din påmelding….Les videre »

Åpning av vårt nye kontor24. november 2015

Wayback Oslo inviterer medlemmer og samarbeidspartnere til åpningen av vårt nye lokale i Kristian Augusts gate 10. Vi har fått større plass til såvel medlemmer som ansatte. Sentral plassering i Oslo gjør det enkelt å komme innom. Her har vi Back Gammon turneringer, kortspill, filmkvelder og det vi ellers måtte finne på. PC er tilgjengelig…Les videre »

Wayback vokser24. august 2015

Etter mange fine år på Rosenhoff, har vi nå funnet veien ned i Oslo sentrum. Økt medlemsaktivitet, interesse for flere kurs og temakvelder har gjort at vi har vokst ut av de gamle kontorene. Vi er nå på plass i moderne lokaler et steinkast fra Tinghuset. I etasjen over Retretten finner dere oss. Samlet sett…Les videre »

Bostøtte og startlån19. mars 2015

Oslo Kommune har fått nye hjemmesider. Nå er det enklere å finne frem. Er du i et økonomisk uføre? Mye gjeld og problemer med å betale boliglånet? Eller når du ikke gjennom på det ordinære boligmarkedet? Her er nettsiden med informasjon om bostøtte og startlån. Bostøtte og startlån

Jussgruppe12. desember 2014

WayBack i Oslo har to frivillige juss studenter som ønsker å bistå medlemmer. De har stort engasjement og hjelper gjerne. Aisha og Shpresa er studenter og kan naturligvis ikke alt, men “det man ikke kan, kan man alltids finne ut av” 😉 Hva slags hjelp kan du få? Søknader til  jobb, skole, bolig og ulike støtteordninger Klager…Les videre »

Musikktilbud13. november 2014

WayBack har eget musikktilbud for sine kvinnelige medlemmer. Vi har  musikkrom og to kyndige og trivelige damer som har ansvar for dette. Er du kvinne, har soningsbakgrunn, interesee for musikk og føler at du deler WayBack sine verdier ? Da er dette noe for deg! For påmelding og informasjon kan du kontakte: Bente Mari Mortensen…Les videre »

Mandagsmiddag8. november 2014

Hver mandag har vi åpent hus med middagservering for frivillige og medlemmer. Her har du sjansen til å bli bedre kjent med oss og høre litt om de forskjellige tilbudene våre. Vi som er ansatt på huset lager maten og det bor et lite kokketalent i noen av oss. Kom og bedøm selv! Det er…Les videre »

Daglig leder2. november 2014

Johan Lothe starter som daglig leder på vårt Oslo kontor fra 1. november 2014. Han har bakgrunn som frivillig gruppeleder i Oslo Røde Kors, Nettverk etter soning. Han har stort engasjement for de straffedømte. Johan har erfaring fra styrearbeid i Livet etter soning. Ved siden av ansvar for Oslo kontoret vil han også ha en…Les videre »