Aktivitets Kalender1. juli 2015

Rallarvegen 201711. juli 2017

I år blir det sykkeltur på Rallarvegen 20. – 21. august. Vi samles på Oslo S tidlig søndag morgen. Toget tar oss og syklene til Haugastøl. Vi sykler derfra i kosefart til Finse. Finsehytta er en Turisthytte med god standard og flott tre-retters middag. Vi overnatter i 6-manns rom. Neste morgen titter vi på Rallarvegmuseet…Les videre »

LatterGalla 05/01-201713. desember 2016

LatterGalla på Latter torsdag 5. januar 2017 kl 19.00. Vi har 10 billetter til forestillingen . Her er det førstemann til mølla prinsippet som gjelder! Påmelding kan rettes til Kim på telefon: 46120102 eller mail: kim@wayback.no  

Oslo Maraton 17.September8. august 2016

Lørdag 17. september legger vi i Wayback opp til deltagelse i Oslo Maraton. Deltagere kan velge selv hva de vil løpe av følgende distanser: 10 for Grethe (10km), halvmaraton (21km), maraton (42km) eller Oslotrippelen (73km). Interesserte kan gi beskjed til Irene på tlf: 99 38 25 83, innen fredag 12.September. For mer informasjon om Oslo Maraton,…Les videre »

Backgammonturnering25. april 2016

Årets backgammonturnering går i disse dager av stabelen på Wayback. Hver mandag fremover har vi besøk av presidenten i Norges Backgammonforbund. Hall Skåra instruerer regler og leder turneringen. Vår samarbeidspartner Nordia Payment er med og stiller med premie. Terje Kvistbråten, daglig leder i Nordia, sier at dette  er et tiltak deres bedrift er stolt over…Les videre »

Rallarvegen19. april 2016

Wayback store arrangement i 2016 starter 28. august Vi samles på Oslo S tidlig en søndag morgen. Toget tar oss og syklene til Haugastøl. De som ikke har egnet sykkel har mulighet for å leie der. Vi sykler derfra i kosefart til Finse. Finsehytta er en Turistforeningshytte med god standard og en flott tre-retter. På…Les videre »

Grasrotandelen29. februar 2016

Vær med og støtt virksomheten vår! Med Grasrotandelen er du selv med på å bestemme hvem som skal ha glede av dine penger! 5 % av det du spiller for kan du nå la gå til Wayback. Din støtte til oss koster deg ikke noe ekstra. Du må bare gi beskjed til Norsk Tipping om at…Les videre »

Statsministeren på besøk8. desember 2015

Ernas Solberg kastet glans over åpningen av våre ny lokaler. Hun imponerte stort med sitt engasjement, både for oss som jobber her såvel som våre medlemmer. I sin tale la hun vekt på viktigheten av vår erfaringskompetanse og at det offentlige aldri kan måle seg med det Wayback tilbyr. Hun tok seg god tid og tilbakemelding…Les videre »

Julebord for våre medlemmer26. november 2015

Vårt tradisjonelle julebord går av stabelen 10. desember. Det inviteres til julemat for alle med fellessang og hygge. Vi starter kl 17:00 og holder på så lenge vi orker. Vanligvis har dette vært til mellom 20:00 og 21:00. For å sørge for at det er nok mat til alle er vi avhengige av din påmelding….Les videre »

Åpning av vårt nye kontor24. november 2015

Wayback Oslo inviterer medlemmer og samarbeidspartnere til åpningen av vårt nye lokale i Kristian Augusts gate 10. Vi har fått større plass til såvel medlemmer som ansatte. Sentral plassering i Oslo gjør det enkelt å komme innom. Her har vi Back Gammon turneringer, kortspill, filmkvelder og det vi ellers måtte finne på. PC er tilgjengelig…Les videre »

Wayback vokser24. august 2015

Etter mange fine år på Rosenhoff, har vi nå funnet veien ned i Oslo sentrum. Økt medlemsaktivitet, interesse for flere kurs og temakvelder har gjort at vi har vokst ut av de gamle kontorene. Vi er nå på plass i moderne lokaler et steinkast fra Tinghuset. I etasjen over Retretten finner dere oss. Samlet sett…Les videre »