Hva skjer? – Aktivitetsplan - kl.

Hei dere.

Her er en oversikt over aktiviteter man kan delta på.

Denne siden her vil bli brukt KUN for aktiviteter. Det vil si at når vi arrangerer sammenkomster så vil man finne informasjon om dette på denne siden. Her må man minimum dagen før si i fra hvis man ønsker å delta på mindre aktiviteter – jo tidligere jo bedre er det selvfølgelig for dem som skal planlegge! Vi har også planer om større aktiviteter som turer på fjellet, fiske på land/båt, hyttetur så følg med på hva som skjer!

Vi har også et dagtilbud, og ikke minst fokus på fredag og søndag hvor vi tenker oss en fin start og avslutning på helgen.

Utover dette oppfordres medlemmer og faddere å stille på “Tirsdagstreffet”. I fellesskap gjør vi innkjøp, lager mat, spiser sammen, og skaper nytt nettverk. Her er også vår eminente Jussgruppe til stede for rådgiving, noe vi ser både medlemmer og faddere har, og har hatt stor nytteverdi av. Vi er rett og slett en god gjeng som har det bra i lag.

OBS! Ønsker du å være med på våre aktiviteter så kontakter du daglig leder:
Roger på mob 919 123 17. 

PS! Gi beskjed mandag om du kommer på Tirsdagstreffet!

WayBacks faste aktivitetesplan:

Tirsdager:

Hver Tirsdag arrangerer vi felles middag for  våre medlemmer med oppstart klokken 17.00, hvor også vår juridiske avdeling vil være til stede. Middagen blir arrangert på Batteriet – Kirkens Bymisjons lokaler i Kong Oscarsgt 26. Den innsatte skal hele tiden være med «WayBackere».

Roger Mob: 91 91 23 17

Torsdag og fredag:

Vi er tilgjengelige for medlemmer, spesielt også på ettermiddagen etter endt arbeid og/eller skole. Aktivitetene våre er her er trening, turer på Fløyen og Ulrikken m.m.

Roger Mob: 91 91 23 17

Søndager:

Den siste søndagen i hver måned er satt opp som en familiedag hvor vi åpner for å ta med familiemedlemmer, og hvor vi tenker oss en tur på Badeland/ Vannkanten – Vestkanten, åpningstider 12.00 – 18.00.

Roger Mob: 91 91 23 17