Velkommen til WayBack Bergen!

Vi takker Sparebanken Vest for støtten til gjennomføring av Ungdomsprosjektet. Det gleder oss at de ser verdien av vårt arbeid og øsnker å bidra til at flere skal få muligheten til å benytte vårt tilbud. Trykk på “Tilbud-Samarbeidspartnere” for mer informasjon om våre sponsorer. I livets små og store utfordringer så er det mange ganger man trenger støtte og veiledning. For deg som har sonet, skal sone eller soner nå så er vi i WayBack stedet å få den støtten.

 

 

 

 

 

Hos oss finner du mennesker med livserfaring, soningsbakgrunn og jurister. Vi har ikke så mange regler, men vi jobber alle under kjerneverdiene:

REDELIGHET, RUSFRIHET, ÆRLIGHET, RESPEKT OG VERDIGHET

I dette ligger det at vi krever for våre medlemmer at den enkelte har tatt et bevisst valg om sitt liv og sin situasjon. At du har et genuint ønske om å være kriminalitets- og/eller rusfri. At du vil leve et liv med respekt for deg selv og menneskene du har rundt deg. Vi vil ikke støtte ansvarsfraskrivelser eller unnskyldninger rundt eget liv. Det er ditt liv, dine valg.

Fadderne våre har gått den vanskelige veien fra soning til et ”normalt” liv, vi vet at også du kan klare det. Veien er lang, men vi går gjerne med deg som en følgesvenn.

Ta kontakt for en uformell samtale:

  • Styreleder/Daglig leder, Roger Ellingsen tlf (alle dager fra 09.00 – 23.00): 919 12 317, e-mail: roger@wayback.no
  • Jussgruppen v/leder (hverdager 10 – 18), e-mail: jussgruppen@wayback.no

WayBack Bergen har kontorlokaler  i Sigurdsgate 8, i nærheten av kinoene. Her er vi til stede etter avtale.